Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του PC Building Simulator

*
Η Irregular Corporation ανακοίνωσε ότι ο επερχόμενος τίτλος της, PC Building Simulator, έπαψε να βρίσκεται σε στάδιο Early Access και δημοσιοποίησε ένα launch trailer ελέω της βαρύτητας του κομβικού αυτού γεγονότος. Η πρώτη αποκάλυψη του παιχνιδιού είχε γίνει το 2016 μέσω ενός βίντεο στο Youtube, αν και ο τίτλος δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για παρερμηνεία. Βασικό μέλημα του παίκτη είναι να κατασκευάσει από το μηδέν ένα πλήρως λειτουργικό PC. Όλα τα κομμάτια είναι πιστά αντίγραφα των πραγματικών έως και την παραμικρή λεπτομέρεια, κάτι στο οποίο βοήθησε και η συμβολή των αντίστοιχων εταιριών, όπως οι AMD, Corsair, MSI, Coolermaster κλπ. Βέβαια, επειδή μονάχα ένα μικρό μερίδιο των κατόχων PC γνωρίζει πώς να διαχειρίζεται ένα ολοκληρωμένο setup σε καθαρά hardware επίπεδο, οι developers έχουν ενσωματώσει ένα αναλυτικότατο tutorial το οποίο όχι μόνο θα δείχνει την όλη διαδικασία βήμα-βήμα, αλλά και θα επεξηγεί τον ρόλο και τις λειτουργίες του κάθε κομματιού μεμονωμένα. Τέλος, η Valve έθεσε σε ισχύ μία έκπτωση 10% στο παιχνίδι, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, στα πλαίσια εορτασμού της επίσημης κυκλοφορίας του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*